Aangeboden: Locatie voor bedrijfsevenementen

Zuidpool is de evenementenlocatie van Amsterdam waar u terecht kunt voor events met een authentieke wintersfeer. Een locatie van internationale allure waar u welkom bent met de meest uiteenlopende evenementen. Zaalverhuur in Amsterdam. Neem contact op. In het hart van Amsterdams bekendste park vind je Kitchen Bar Vondelpark3, het restaurant in het voormalige Vondelparkpaviljoen. Bij Vondelpark3 geniet je dagelijks van ontbijt, lunch of een borrel in het sfeervolle restaurant of op het terras. Neem contact op!


Deze restaurants maken gebruik van online marketing platform M.
Een cadeau voor een collega? Laat bloemen bezorgen!Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Locatie voor bedrijfsevenementen

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:06-12-2018 om 16:01u
Door:Sophie Welten
Bekeken door: 30 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Amsterdam
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.