Te koop: Leuk bedrijfsuitje boeken?

Een goed bedrijfsevenement begint bij ITB Entertainment Group. U wilt tenslotte een uniek bedrijfsevenement waar nog jaren over wordt nagepraat. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om dit voor u te verwezenlijken. Wij zorgen ervoor dat in de voorbereiding van een bedrijfsevenement aan alles wordt gedacht en dat u op de dag van het evenement niet voor vervelende verrassingen komt te staan.
Wat verstaan wij onder een bedrijfsevenement;  Een uitstapje met het personeel, een feestavond of een combinatie van die twee. Een feestelijke aangelegenheid zoals een jubileum of een opening. Kerst- of Sinterklaasviering. Een nieuwjaarsreceptie of een huldiging en ga zo maar door.
Bij ITB Entertainment Group is alles mogelijk. Of het nu gaat om een groepje van twintig personen of voor een groep van duizend man of meer. Voor elk wat wils.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Leuk bedrijfsuitje boeken?

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:06-02-2014 om 11:03u
Door:Elias
Bekeken door: 2249 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 3 vragen gesteld
Woonplaats:Leiden
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.